perjantai 15. heinäkuuta 2022

Aloitetaanpa alusta, uusilla kuvilla...

blogi on silti vielä Aamukaste. Kävin lapsuuden kotini pihalla 64 vuoden jälkeen, alempana minä ehkä 4 vuotiaana samassa pihapiirissä. Yhden kivan muiston kirjoitan vielä tähän, minulla oli leikki kaverina silloin helena, liisa, matti ja ahti, muitakin lapsia oli, menimme yhtenä päivänä viikosta, sama kellon aika aina tienvarteen maitolaiturille, silloin ajoi aina joku mies ohitsemme ja heitti meille karkkeja, näin aikuisena monesti olen ajatellut sitä että miksi se mies näki vaivaa ostaessaan karkkiaja, ja joka viikko heittäessään karkkeja lapsille, ei hän koskaan pysähtynyt juttelemaan meidän kanssa.Nykyisin sitä pidettäisi kenties outona, ja ihmeellisenä.

9 kommenttia:

 1. On ollut kaunis talo ja viehättävä pihapiiri. Jäin miettimään, kun vuosikymmenten jälkeen siinä pihapiirissä seisot, on varmasti monenlaiset ajatukset mielessä myllertäneet.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Kyllähän siinä muistot tulee mieleen, joita ei välttämättä tarvitsisi muistaa, talo on tyhjillään, ja se on lähellä venäjän rajaa, on siinä joskus joku asunutkin näköjään

  VastaaPoista
 3. Olipa pitkä aika viime kerrastasi lapsuuden pihalla., toi varmaan muistoja mieleen. Suloinen sinä lapsuudenkuvassasi.Oikein hyvää viikonloppua Pike.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon, samoin sinne Israeliin.

  VastaaPoista
 5. On ollut mielenkiintoista käydä varmaan tuolla. Ehkäpä voisi vielä pitää kesäpaikkana. Ei huonolta näytä.
  Olisi kyllä hyvä tehdä tällaisia matkoja vanhoihin kotipihoihin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! jossain vaiheessa siinä on asunut joku, ja on varmaan kunnostanutkin taloa, talo kun on syrjässä pienellä kylällä, on se saanut olla rauhassa.

  VastaaPoista
 7. kiitos, juuri lisäsin yhden kuvan vielä talosta, juttua voisi kirjoittaa enempikin, mutta ei ole paljoa hyvää kirjoitettavaa, yksi hyvä jonka muistan hyvin, laitan sen postaukseen, sen voi sieltä lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli jännä lisäys. Kun itse aikuisena osaisikin huomioida lapsia noin mieleenjäävästi, vaikka ei karkkia heittelisikään, mutta jotenkin jättäisi hyvän jäljen.

   Poista