perjantai 12. maaliskuuta 2021

AAMUKASTE ETIKKAA JA UUSIOKÄYTTÖ PURKIT

*BLOGIN NIMI EI INSPIROITUNUT AAMUKASTE PYYKKIETIKASTA, *SATTUMALTA SE LÖYTYI TOKMANNIN HYLLYLTÄ, EKA KERTAA TESTASIN PYYKKIETIKAN HYVIN TULOKSEIN, *ELI PYYKISTÄ TULI RAIKAS,*PUHTAAN TUOKSUINEN, KUIN OLISIVAT OLLEET ULKONA KUIVUMASSA, *PULLOSTA RIITTÄÄ 4-5 KONEELLISEEN, *RIIPPUU MINKÄ VERRAN LORAUTAT SITÄ KONEESEEN.*
*KEVÄT ETENEE HITAASTI VIIME VUOTEEN VERRATTUNA, *TÄHÄN AIKAAN VIIME VUONNA KIRSIKKAPUUT KUKKIVAT AURAJOEN RANNALLA.*
*KEVÄISTÄ VIHREYTTÄ TUO UUSIOKÄYTÖSSÄ OLEVAT PURKIT, *JOISSA KASVAA SYÖTÄVIÄ YRTTEJÄ*
*PÄÄSIÄINEN LÄHESTYY,*MIELI ALKAA TEHDÄ RAHKAPIIRAKKAA, *MUULOIN SITÄ EI TULE TEHTYÄ,*JA NARSISSIEN SESONKI AIKA ON KÄYNNISTYNYT, KAUPOISTA NIITÄ JO SAA,*KUVA TOSIN ON VIIME VUOTINEN, MUTTA SAMOILLA MENNÄÄN TÄNÄKIN VUONNA.*
KEVÄTTÄ ODOTELLESSA,*KATSELLAAN KEVÄISIÄ KUVIA.*

10 kommenttia:

 1. Teillä on ollut sitten kevät aikaisessa viime vuonna, jos kirsikatkin kukkivat silloin. Täällä on satanut uutta lunta, toivotaan että se on "vanhan lumen surma".

  VastaaPoista
 2. Kauniita keväisiä kuvia <3 Olen käyttänyt välillä pyykkietikkaa, mutta nyt se on loppu. Pitääkin laittaa kauppalapulle ylös, että seuraavalla kerralla muistan ostaa. Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Viime vuonna tähän aikaa oli jo kevät, kyllä on jo ikävä pyöräilyaikaa ja kevätkukkia. Hienoja nuo yrttipurkit!
  Toivottavasti pääsiäinen tuo jo uutta kevättä.
  Enpä ole koskaan kokeillut pyykkietikkaa, pitää katsella jos löytyis, samalla kun narsisseja löytäisi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitosteille ! Tokmanilta ostin tuon pyykkietikan, mutta sitä on varmaan joka kaupassa, eka kertaa kokeilin ja pyykeistä tuli raikkaan tuoksuisia. Räntää täällä päin sataa, mutta eiköhän se kevät viimeistään pääsiäisenä tule.
  Hyvää viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
 5. Sika-nauta -täyslihasäilyke vihertää kauniisti ;)
  usko tai älä, mutta näin viime yönä unta noista pienistä suklaamunista ;) Minulla oli 3, mutta yksi putosi. Mitähän se mahtaa takoittaa. :)

  VastaaPoista
 6. Hienosti vihertää nuo sinun yrttisi hauskoissa astioissaan. Hienoja keväisiä kuvia.

  VastaaPoista
 7. Kiitos,!
  ainakin yrtit hyvin kasvaa noissa purkeissa.
  Unet ei välttämättä tarkoita mitään, ehkä ajattelit pääsiäistä, kun se on ihan kohta, joskus ihan hullujakin unia näkee.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kuvista ja mielenkiintoisesta postauksesta. Kyllä kevät on jo ihan nurkan takana, viimeisiä talvisia päiviä jo vietetään. Harvoin nimittäin huhtikuussa enää on ainakaan pakkasta. Itse en ole vielä päässyt tuon pyykkietikan kanssa väleihin. Käytän tiettyjen pyykkien (esim. t-paidat) pesussa desinfiointiainetta huuhteluainelokerossa silloin tällöin. Ehkä se ajaa saman asian.

  VastaaPoista
 9. Kevät ei ole kovasti edennyt, mutta mulla on kuitenkin narsissit jo ulkona. Isoissa lyhdyissä ne ovat hiukan suojassa. Pääsiäisenä kevät taitaakin lämmetä.
  Pyykkietikat on muuten parhaita. Koko pyykkihuone alkaa tuoksua ihanasti raikkaalta.

  VastaaPoista
 10. Hih... purkkisi/ideasi sai kyllä niin hymyn huulille!
  Aurinkoa eloosi ja varsinkin tulevaan viikonloppuun!

  VastaaPoista