tiistai 26. huhtikuuta 2016

Jos seinät osais kertoa....
Niin mitä seinät kertoisivat näistä hyljätyistä autioista taloista, ne ovat olleet pikku kaupungin kupeessa kymmeniä vuosia. kertoisivatko ne että täällä eli onnellinen 5 lapsinen perhe rakastavaisine vanhempineen, josta lapset saivat hyvät eväät kun lähtivät työn perään etelään.Vai kertoisiko ne onnettomasta perheestä, jossa isä joi kaikki sahalla tienaamansa rahat ja perhe kärsi alituiseen nälkää, ja josta lapset joutuivatkin lasten kotiin.

Siinä se on kalja Baari Lieksan Mähkössä, on ollut myös autiona kauan, siinä kävijätkin ovat tainneet jo joutua haudanlepoon.


Tämä vanhus on sitten saaristosta, hirsimökit kestää kauan pystyssä kymmenet vuodet.


 

8 kommenttia:

 1. Kappas, nyt onnistui saada ihan tuo Metsäntyttö tuonne, kun laitoin itseni lukijaksi tässä sivupalkissa, enkä sieltä hallintapaneelin lukuluettelon kautta:) Noisa taloista tutunnäköinen on tuo baari, sillä sen ohi aina joskus olemme ajaneet.

  VastaaPoista
 2. If house walls could speak they would have much to say, whether or not with happy events.
  Great records.
  Thank you for your visit.
  Kiss.

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva tämä sinun blogisi. Minusta autiotalot ovat tosi puhuttelevia, itsekin tykkäisin kuvata niitä.

  VastaaPoista
 4. Vanhat, hylätyt talot ovat kiehtovia. Niiden sisässä on paljon tarinoita, joita voi vain arvailla. Mielikuvitus lähtee aina lentoon, kun niitä katselee. :)

  VastaaPoista
 5. Vanhoissa taloissa on aina jotain salaperäistä ja tunnelmallista, tosin myös surullista kun talot rapistuvat ja painuvat kasaan...

  VastaaPoista
 6. Kiitos lukijat ja kiitos kommenteistanne,en ole käynyt täällä aikoihin, niin oli kiva nähdä kävijä määrät täällä.autioituneita taloja pitäisi etsiä, monet ovat metsien kätköissä, kun puut ovat kasvaneet eteen.

  VastaaPoista
 7. Vanhat talot ovat kyllä kiehtovia ja aina tekisi mieli päästä niitä tutkimaan myös sisäpuolelta :)

  VastaaPoista
 8. Vanhat talot ovat kyllä kiehtovia ja aina tekisi mieli päästä niitä tutkimaan myös sisäpuolelta :)

  VastaaPoista