torstai 25. kesäkuuta 2015

Autioituneet talot ja pihatTämä on uusi blogini, joka taitaa olla kolmas, kuvaan myös autioituneita taloja, niissä on jotain nostalgiaa, kun tietäisi kaikkien niiden tarinan. Kaikissa autioituneissa taloista en tiedä tarinaa, mutta joistakin jotain muistan.
Tämä ensimmäinen talo on osa lapsuuttani,  minä ja naapurin Helena ja Liisa, leikittiin aina yhdessä, tehden kävyistä eläimiä,  yksi leikkipaikka oli iso kivi,  jonka päällä istuimme pohtimassa mm.onko maapallo pyöreä vai litteä,  päättyykö se tuonne vajan taakse, mäen alla oli maitolaituri, yhtenä viikon päivänä menimme laitrille, koska silloin ajaisi ohi karkki auto, josta meille aina heitettiin karkkeja.
Ehkä talossa voisi vielä asuakkin, vaikka se on jo painunut jonkin verran maan alle, maisema on muuttunut 58 vuodessa täysin. Taloa sanottiin Laatikaisen taloksi, jossa vanhempani asuivat vuokralla.

  kuva jolloin olin 3v. ja Äitini samoissa maisemissa, talo näkyy takana molemmissa kuvissa.


4 kommenttia:

 1. Hei Pike, mielenkiintoinen blogin aihe! Kysyit, miten blogiin saisi vierailijoille linkin, josta voisi liittyä lukijaksi. Kokeilisin tuolta "ulkoasukohdasta", jossa saadaan näkyviin blogin pohjarunko. Siellä laittaisin "liitä gadget", jolloin tulee esille erilaisia vaihtoehtoja. "Lisää gadget"-ikkunan vasemmassa laidassa valitse "Muita laajennuksia", jossa on kohta "lukijat". Luulen että se on se.

  VastaaPoista
 2. Ai niin enpäheti tuota hoksannut,tai muistanut, olenhan aikaisemmin laittanutkin sen toiseen blogiini, kiitos kun kävit !

  VastaaPoista
 3. se on harmi kun jotkut talot ei mee kaupaksi vielä, ja sitten kun on taas kysyntää ovat liian huonossa kunnossa.. ajatukseni perustuu siihen, että kaupungit käyvät ahdistaviksi ja ihmisiä tulee yhä lisää, maaseutu on tavalla tai toisella elvytettävä, siellä kasvaa kansamme leipä.. uskon ja toivon että tulevaisuudessa syntyy uusia kasvukeskuksia nyt hiljaisille seuduille, tarvitaan aluksi vain yksi hyvä vetonaula, työtä tarjoava yritys.. siitä se alkaa..

  VastaaPoista
 4. ♥ ♥Noissa vanhoissa on jotakin tunteita notattavaa, Tykkää.

  VastaaPoista